Ingrediente:
1. Paine integrala din secara- ingrediente: secara* integrala, proaspat macinata 53%, partial din maia, apa, drojdie*, sare de mare. 2. Paine integrala de secara Pumpernickel- ingrediente: secara* integrala,proaspat macinata 59%, partial din maia, apa, drojdie*,sare de mare. 3. Paine integrala din spelta- ingrediente: spelta* 55% (spelta* integrala, proaspat macinata 51%, faina integrala de spelta*, 4%), apa,secara* integrala, proaspat macinata 6%, ca maia, drojdie*, sare de mare . 4. Paine cu 4 cereale- ingrediente: produse din cereale* 55% (secara*-integrala, proaspat macinata 38%, partial din maia,fulgi de ovaz* integrali 6%, fulgi de orz* integrali 6%, grau* integral, proaspat macinat 5%), apa, drojdie*,sare de mare. 5. Paine integrala din secara cu 5% samburi de floarea soarelui- ingrediente: secara* integrala, proaspat macinata 51%, partial din maia, apa, samburi de floarea soarelui* 5%, sirop din sfecla de zahar*, drojdie*, sare de mare. |
|||||
Descriere:
*provin din agricultura ecologica certificata Tabelul valorilor nutritionale pentru fiecare sortiment in parte 1. Valori nutritionale/100g: valoarea energetica 828 kj/196 kcal: grăsimi 1,2g; acizi grasi saturati 0,1g; glucide 37g; zaharuri 2,5g ; fibre 9g; proteine 4,2g ; sare 0,93g. 2. Valori nutritionale/100g: valoarea energetica 793 kj/188 kcal: grăsimi 1,3g; acizi grasi saturati 0,1g; glucide 34g; zaharuri 3,4g ; fibre 9,8g; proteine 4,6g ; sare 0,98g. 3. Valori nutritionale/100g: valoarea energetica 883 kj/209 kcal: grăsimi 1,7g; acizi grasi saturati 0,2g; glucide 38g; zaharuri 4g ; fibre 7,1g; proteine 6,2g ; sare 0,85g. 4. Valori nutritionale/100g: valoarea energetica 850 kj/201 kcal: grăsimi 1,6g; acizi grasi saturati 0,2g; glucide 37g; zaharuri 2,2g ; fibre 8,3g; proteine 5g ; sare 0,88g. 5. Valori nutritionale/100g: valoarea energetica 886 kj/211 kcal: grăsimi 3,3g; acizi grasi saturati 0,4g; glucide 35g; zaharuri 3,6g ; fibre 9g; proteine 5,1g ; sare 0,80g. |
|||||
Informatii nutritionale: | |||||
Alergeni in ingrediente:
1. secara; 2.secara; 3. spelta si secara; 4.secara, ovaz, orz si grau; 5. secara |
|||||
Poate contine urme de:
1. grau si lupine dulci; 2. grau si lupine dulci; 3.lupine dulci; 4. lupine dulci; 5. grau si lupine dulci |
Berindeie Adrian –
Interesantă ideea producătorului de a combina 5 sortimente de pâine într-un pachet.