Produs actual:

Mix de faina pentru…

21,90 lei (TVA inclus)

Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN bio Biovegan, 500g

Biovegan

21,90 lei (TVA inclus)

Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Cod Produs: abs-3621 Categorie: Certificări: , , Producător:

Descriere: Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN bio Biovegan, 500g

Ingrediente:făină de ovăz integral* (fără gluten), făină* de orez integrala, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină de hrișcă integrală *, maia de ovăz * (fără gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).*provin din cultura organică controlată.

Descriere:Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru pâinea cu crusta

  • 450 ml apă
  • 3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere)
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum razuiti usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.

Valori nutritive:
kj: 912
kcal: 216
grasimi: 1.9g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 43g
zaharuri: 0.8g
fibre: 3.6g
proteine: 4.9g
sare: 1.4g
* – doza zilnica recomandată

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN bio Biovegan, 500g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
Închidere panou