Produs actual:

File de hering in…

19,45 lei

File de hering in sos de mustar, 200g

Followfish

File de hering in sos de mustar, 200g

19,45 lei

Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Cod Produs: abs-1482 Categorie: Certificare: Producător:
Ingrediente:

HERING **(60%), apa potabila 16,5 , MUSTAR *usor picant 12%(apa potabila, SEMINTE DE MUSTAR *, otet din coniac,
sare de mare, condimente, iurburi*), ulei de floarea soarelui* 8%, ulei din vin alb*, zahar*, sare de mare, curcuma*, AMIDON DE GRAU*, marar*

Descriere:

*23% provin din agricultura ecologica

**datorita procesului de incalzire este posibila pierderea in greutate

Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiană și Marea Celtică. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de câțiva ani.

Metoda de prindere: traule

„Pelagic” derivă din cuvântul grecesc Pelagos, adică în mare. Se descrie zona de apă deasupra țărmului, deasupra fundului mării. Peștii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate în coloana de apă liberă.
Peștele pelagic este, în general, mai mare decât traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scăzute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc în mare parte peștii școlari, care se amestecă puțin cu alte specii. Deschiderea verticală a plasei se realizează prin corpurile de plutire pe frânghia capului și pe greutățile frânghiei de bază. Plasele pelagice moderne sunt în prezent fără plutire. În plasele de răzuire pelagice , nici placile de foarfece și liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul mării. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului mării.

Informatii nutritionale:

kj
704
kcal
170
grasimi
13,6g
acizi grasi saturati
2,1g
glucide
<1,0g
zaharuri
0,28g
proteine
11,8g
sare
1,4g
Alergeni in ingrediente:

seminte de mustar, amidon de grau

Poate contine urme de:

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „File de hering in sos de mustar, 200g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
Închidere panou