Arta de a utiliza făina fără gluten
Te-ai simțit vreodată pierdut într-un magazin, la raionul de făină fără gluten, fără să știi ce să alegi sau cum să le folosești corect? Aceeași întrebare este valabilă chiar și…
Te-ai simțit vreodată pierdut într-un magazin, la raionul de făină fără gluten, fără să știi ce să alegi sau cum să le folosești corect? Aceeași întrebare este valabilă chiar și…
Dacă ar fi să definim produsele BIO ca la carte, am spune că sunt acele produse supuse unor legi, examinării și certificării complexe. Acestea trebuie să dispună de un…
Copiii cu boala celiacă (cu diagnostic confirmat de boală celiacă), elevi în învățământul preuniversitar de stat, pot beneficia de bursă medicală, pe parcursul anului școlar. În atenția părinților care au…
Boala celiacă este o afecțiune sistemică (afectează întregul organism), cronică (pentru toată durata vieții) de tip autoimun care afectează în principal intestinul, generată de ingerarea glutenului, la persoanele predispuse genetic.…
Un studiu arată că hrănirea planetei în anul 2050, se va putea face grație unei producții agricole 100% bio, doar printr-o majorare relevantă a suprafeței cultivate. O altă modalitate de hrănire…